Hirdetés

A Square Enix elnöke kihívta a PlayStation Japán elnökét egy Overwatch meccsre

|

Folytatódik a két vezető párbaja, ezúttal pedig a Blizzard elképzelt jövőjének csatatereire viszik a rivalizálást.

Hirdetés

Még februárban a Sony Interactive Entertainment Japan főnöke Atsuhi Morita kihívta a Square Enix elnökét, Yosuke Matsudát egy Black Ops III viadalra. A meccs a Square Enix főlényes győzelmével végződött. Jön a következő forduló.

Ezúttal a Square Enix hívta ki a Sony-t egy visszavágóra csak most az Overwatchban. Meglátjuk, hogy a Sony mit mutat majd a Blizzard játékában.

A csata július 22-én lesz majd, és természetesen élőben lehet majd követni az eseményeket a Nico Nico stream oldalon keresztül.

Matsuda-san kihívása (kiváló Tracer cosplay):

Morita-san válasza:

Ha minőségi versengést nem is, de egy szórakoztató meccset biztosan láthatunk majd a két úriember vezette műsorból. Ti kinek szurkoltok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)