Hirdetés

Final Fantasy XV - megjelent a New Game+

|

Elérhető a Final Fantasy XV legújabb frissítése, melyben egyértelműen a New Game+ mód kapja a főszerepet.

Hirdetés

A Final Fantasy XV már most is bőven tele van tennivalókkal, viszont a legújabb frissítésnek köszönhetően még tovább nyomhathatjuk az év egyik legjobban sikerült szerepjátékát. A Square Enix most elérhetővé tette a legújabb frissítést, amelyben már a New Game+ móddal is újrakezdhetjük a játékot.

Ahogy azt más játékokban már megszokhattuk, a New Game+ mód segítségével úgy indulhatunk el mégegyszer, hogy átvihetjük az összes fegyverünket és skillünket az előző végigjátszásunkból. Mondjuk érdekes módon ehhez nem járnak új nehézségi fokozatok, tehát igazából ha nem állítunk magunknak valami korlátot, akkor a következő végigjátszásunk kísértetiesen fog hasonlítani az előzőre.

Ezzel egyébként nincs vége a karácsonyi kontentnek, hiszen ahogy arról korábban szó volt, érkezik a karácsonyi Holiday DLC Pack is, amiben ünnepi jellegű meglepetéseket találhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)