Hirdetés

Stalin vs. Martians - Áprilisban érkezik az orosz agyhalál

|

Hamarosan kipróbálhatjuk a Dreamlore, az N-Game és a Black Wing Foundation koprodukciójában készülő, vodka inspirálta stratégiai játékot.

Hirdetés

Április huszadikán hosszú várakozás (?) után megjelenik a pszichedelikus utazások edzette orosz fejlesztők alkotása. A Stalin vs. Martians minden RTS gyűlölőnek melegen ajánlott, kifejezetten azon játékosoknak érdemes megvásárolni a rendszerellenes játékmenettel (Egységeket nem tudunk gyártani, elhullott ellenfeleink által hátrahagyott érméket gyűjtögetve jutunk pénzhez, melyből új egységeket vásárolhatunk vagy fejleszthetjük a meglévőket) rendelkező iparomsunkát, akik megcsömörlöttek a második világháborús játékoktól és egyéb értelmes elfoglaltságot nem találtak maguknak.

Korábban bemutattuk a Stalin vs. Martians egyik videóját, melyben Sztálin öregedő kora ellenére tisztára csiszolja a parkettát, ehhez hasonló kedvcsinálókból bőven mazsolázhatunk a játék YouTube oldalán. Megjelenik április 20-án asztali rendszerekre, kizárólag a vezető digitális disztribúciós rendszereken keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)