Hirdetés

Star Citizen - rengeteg trailerrel készülünk 2017-re

|

A Star Citizen készítői hatalmas hajókkal, a 2.6-os alfa újdonságaival, néhány gonosz idegennel és némi játékmenettel is készültek az ünnepi livestreamjükre.

Hirdetés

Bár a Star Citizen sok fontos elemének elkészülte jövőre marad, az igazán hardcore rajongók a már most meglévő tartalmakkal is egész jól elvannak. A fejlesztők ünnepi livestreamjében mind a távolabbi jövőben, mind a hamarosan érkező tartalmakról szó esett.

A Cloud Imperium ugynais jó néhány trailert zúdított egyszerre a Star Citizen rajongóira, köztük nagyjából tíz perc játékmenetet az alfa "hamarosan" érkező 2.6-os frissítése kapcsán, ahogy egy hangulatos montázsban összefoglalták azt is, mi mindent próbálhatunk majd ki ebben a verzióban. Két másik videóban a Squadron 42 fő ellenségének számító idegen faj, a Vanduul hajóinak tervezésébe kukkanthatunk bele, ahogy azt is ábrázolták a készítők, milyen hatalmas monstrumok lesznek a flottájukban. Végül egy sokkal kevésbé agresszív tevékenység, a versenyzés egyik alapmodellje, a MISC Razor elkészítéséről is meséltek a rajta dolgozó művészek.

Mit szóltok az új fejleményekhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)