Hirdetés

Star Ocean: Integrity and Faithlessness - új trailer érkezett, némi játékmenettel (videó)

|

A Square Enix egy hosszabb bemutatót tartott a Star Ocean: Integrity and Faithlessnessről, ahol egy új trailert is mutattak a jövőre érkező JRPG-ről.

Hirdetés

Egyelőre nem tudjuk, mikor érkezik nyugatra a Star Ocean: Integrity and Faithlessness, csupán annyit, hogy 2016 során megjelenik az ötödik epizód. Japánban viszont már márciusban elrajtol a Square Enix PS-exkluzív játéka, így most több részletet megmutattak belőle.

Az egyórás műsort, ahol a fejlesztők beszélgettek a készülő Star Ocean-játékról, élőben streamelte a Square, erről pedig utólag is megnézhetjük a felvételeket az alábbi videón. Persze az egész műsor japánul folyik, így a nyelvtudás némi akadályt jelenthet, de ettől független a műsor kezdetén bemutatott trailer így is kifejezetten érdekes lehet. Nem csak a bemutatott sztoripillanatok, hanem a rövid játékmenet miatt is érdemes megnézni (az előzetes 1 perc 39 másodpercnél kezdődik).

A Star Ocean: Integrity and Faithlessness PlayStation 3-ra és PS4-re jelenik meg, a traileren látható (minden bizonnyal jelenlegi generációs) változat pedig ennek megfelelően elég jól grafikai szintet hoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)