Hirdetés

Ingyen érkezhet a Star Wars Battlefront 3 rajongói játék

|

Ha minden jól megy, akkor a Galaxy in Turmoil névre keresztelt, rajongók által készített Star Wars Battlefront 3 játékot teljesen ingyenesen szerezhetjük majd meg.

Hirdetés

Már korábban is beszámoltunk róla, hogy az orosz illetőségű Frontwire Studios hatalmas lelkesedéssel dolgozik egy saját Star Wars Battlefront 3 játékon, melynek a Galaxy in Turmoil nevet adták. A legtöbb ilyen projekt sajnos általában a kukában végzi, de a jelek szerint a Galaxy in Turmoil tényleg megvalósulhat.

Az Unreal Engine 4-es Galaxy in Turmoil ugyanis most már a Valve jóváhagyását is élvezi, úgyhogy ha semmi sem jön közbe, akkor biztosan elérhető lesz PC-n, ráadásul tejes mértékben ingyenesen tölthetjük majd le. A Frontwire Studios szerint pont az ingyenesség a kulcs, mivel nem fognak pénzt keresni a játékkal, valószínűleg a Disney ügyvédei sem fognak az ajtajukon kopogtatni (mármint ebben reménykednek). Még DLC-ket is terveznek a játékoz, melyek szintén ingyenesek lesznek. 

A Star Wars Battlefront 3-on egyébként a Free Radical dolgozott és már majdnem el is készültek vele, mikor a Lucasarts kukázta a címet.

Ti ki fogjátok próbálni a Galaxy in Turmoilt, ha tényleg megjelenik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)