Hirdetés

Így néz ki most a Star Wars Battlefront 3 rajongói remake-je

|

Habár végül az első Battlefront 3-ból nem lett semmi, rajongók egy csapata mégis életben akarja tartani az eredeti koncepciót.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront eléggé eltér attól a koncepciótól, amit eredetileg a Free Radical csapata kitalált, úgyhogy rajongók egy kis csoportja úgy döntött, hogy egy fan remake formájában valóra váltja az eredeti álmot.

A rajongói játékot készítő Frontwire Studios nemrég tartott egy livestreamet, melynek során részletesebben is beszéltek arról, hogy milyennek is képzelik el a "Galaxy in Turmoil" névre keresztelt játékot. Az első és legfontosabb, hogy a játék ingyenes lesz (nem is lehetne máshogy, hiszen nem hivatalos), mert a srácok úgy gondolják, hogy a rajongók megérdemlik ezt a játékot.

A játékban található assetek sajátok, viszont a zenei aláfestéshez John Williams zenéjét szeretnék használni, és ha az ingyenességgel el is kerülhetik a jogi problémákat, ezzel már azért előfordulhatnak parák. Természetesen azt is elmondták, hogy ha a Disney-től kapnak egy felszólítást, azonnal félbehagyják a projektet.

A játék egyébként Unreal Engine 4-en fog futni, jelenleg pedig pre-alpha állapotban van. Minden klasszikus Battlefront játékmód benne lesz, viszont a srácok új, kompetitív játékra kihegyezett módokat is szeretnének majd. A meccsek 64 főt engednek egyszerre játszani és az eredeti Battlefront 3 pályákat is tolhatjuk, ezen felül pedig lesz modtámogatás, néhány pályán váltakoznak a napszakok, illetve a regenerálódó életerőt is elfelejthetjük.

Május 4-én, a Star Wars világnapján egyébként egy videót is kiadnak majd a játékból. Ti mit gondoltok? Jól hangzik az eddigiek alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)