Hirdetés

Star Wars Battlefront - sok minden történik majd az új játékmódban

|

A Battle Station mód három szakaszból áll, repülés és földi harc is jutott bele.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront korábbi két DLC-je, az Outer Rim és a Bespin is hozott egy-egy új módot. Előbbivel az Extraction, utóbbival a Sabotage került be, a Death Star pedig valami egészen érdekessel bővíti a kínálatot.

A következő csomag exkluzív módja a Battle Station. Ennek első fázisában X-szárnyúak, A-szárnyúak, TIE Fighterek és TIE Interceptorok (avagy a szokásos űrrepülők) pilótafülkéjében ülve tüzelhetünk egymásra. A cél, hogy a lázadók elég birodalmi hajót lőjenek le, melynek eredményeképp az Y-szárnyúak megtámadhatnak egy csillagrombolót, és annak pajzsa legyengítésével, a gyengepontokat célozva végleg elpusztíthassák a monstrumot. Ha ez kész, a következő fázisban már gyalogosan kell a lázadóknak kimentenie egy droidot (alighanem magát R2D2-t) a Halálcsillagról, ennek végeztével pedig egy feladat marad hátra: felrobbantani az űrállomást. A harmadik szakaszban Darth Vader és Luke Skywalker is beszállnak saját hajóikkal.

A Death Star DLC szeptemberben jön, egyelőre még nem tudni pontosan, mikor. Az új hősök Chewbacca és Bossk lesznek, illetve kapunk fegyvereket, Star Cardokat, meg természetesen pályákat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)