Hirdetés

Star Wars Battlefront - megtudtuk, ki lesz a Bespin DLC két hőse

|

Az Electronic Arts részletezte, milyen ingyenes és fizetős tartalmakra számíthatnak tavasszal a Star Wars Battlefront tulajdonosai.

Hirdetés

Korábban úgy volt, hogy a Season Pass négy csomagja összesen négy hőssel bővíti a Star Wars Battlefrontot, viszont az EA változtatott ezen: minden csomag két új hőst tesz játszhatóvá.

A Greedót és Nien Nunbot tartalmazó Outer Rim már megjelent, a következő pedig a Bespin lesz, ami június folyamán érkezik. Ezzel bekerül a legendás Lando Calrissian, aki a lázadók oldalát erősíti, míg a Birodalomhoz a fejvadász Dengar csatlakozik. Őt Jabba palotájában láthattuk, egyike volt azoknak, akik Darth Vader megbízásából Han Solóra vadásztak, de mint tudjuk, végül Boba Fett kapta el őt. Ő az:

A Bespin DLC egyébként négy pályát hoz, melyek mindegyike Cloud Cityben vagy annak környékén játszódik. Lesznek új fegyverek és Star Cardok, illetve egy új játékmód, de ezeket még nem részletezték.

Ami az ingyenes tartalmakat illeti, számíthatunk további Hutt megbízásokra (melyekkel a Berserker Traitet, a Bacta Bombot és az Ion Neutralizert oldhatjuk fel), meglepetésekre (különösen azoknak, akik offline játszanának), közösségi küldetésekre, duplázós hétvégékre, valamint a május 4-ei Star Wars nap alkalmából valami különlegesre. Akit eddig nem csábított el a Star Wars Battlefront, annak most már mindenképp érdemes bekapcsolódni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)