Hirdetés

Star Wars Battlefront - próbáld ki a Bespin DLC-t ingyen!

|

Most egy hétig bárki ingyenesen tehet egy sétát a Felhővárosban, vagy Cloud Carokra tüzelhet körülötte.

Hirdetés

Már remélhetőleg tényleg nem kell sokat várni a következő Star Wars Battlefront DLC, a Death Star megjelenésére. Az EA korábban őszre ígérte, és elképzelhető, hogy a hónap végén vagy október elején tényleg befut. Jó lenne már egy kis frissesség a játékba.

Akinek kimaradtak a DLC-k, vagy csak épp a Bespint nem próbálta, most örülhet. Szeptember 18-áig ugyanis ingyen játszható a csomag összes pályája, új játékmódja (a Sabotage), a Cloud Car, mint új repülő, illetve két hőse, Lando Calrissian és Dengar. Annak ellenére, hogy utóbbit nagyjából csak a stáb ismerte, egy erős és hasznos karakter, és a játék szempontjából ez a fontosabb. A Star Cardokat és a Bespinnel bekerült fegyvereket csak a vásárlók kaphatják meg.

A Bespin DLC az azt megelőző Outer Rimmel szemben a nagy ütközetekhez kínál új mapeket.

A Death Star után még egy csomag, a Rogue One: Scarif marad, mielőtt elkezdünk készülni a jövőre érkező Battlefront 2 megjelenésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)