Hirdetés

Star Wars Battlefront - ingyenesen játszható hétvégén a Death Star DLC

|

A Star Wars Battlefront sem marad ki a karácsonyi adakozásból: hétvégén ingyen kipróbálhatjuk a Death Star DLC-t, továbbá néhány apróságot is bezsebelhetünk.

Hirdetés

Két bejgli között megéri majd belépni a Star Wars Battlefrontba, mert Karácsony alkalmából több meglepetés is vár minket. 

Az EA bejelentette, hogy a minden platformon elérhető ünnepi event keretében milyen finomságokat kapunk. Először is, aki december 23. és 25. között belép, 5000 kredittel lesz gazdagabb, továbbá ugyanebben az intervallumban kétszeres XP jár a multiplayer meccsek során. Az ingyenesen kipróbálható Death Star DLC pedig a dísz a képzeletbeli karácsonyfa tetején.

Érdemes előre frissíteni a Star Wars Battlefrontot, így meg lesz minden szükséges fájl és nem megy el idő a töltögetéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)