Hirdetés

Star Wars Battlefront Death Star DLC - berepülünk a Halálcsillagra

|

Nem sokkal a bejelentés után az EA máris közzétett egy rövidke ízelítőt a Star Wars Battlefront következő nagyobb DLC-jéből, ami Death Star nevével sok jót ígér.

Hirdetés

A napokban az Electronic Arts megosztotta velünk, hogy végre készül egy single player játékmód a Star Wars Battlefronthoz, viszont ami még érdekesebb, az a Death Star kiegészítő bejelentése. Akkor még nem árultak el semmit a csomagról, viszont most megnézhetjük az első ízelítőt.

A Star Wars Battlefront vonzereje már az elejétől kezdve abban rejlett, hogy ellátogathattunk az eredeti filmek leghíresebb helyszíneire, viszont már akkor is nagyon hiányzott a trilógia legismerősebb eleme, a Halálcsillag.

Ezt pótolja a következő kiegészítő, melyben földön és űrben játszódó pályák is helyet kapnak, valamint két új hős, Chewbacca és Bossk gazdagítja majd a választékot.

A Star Wars Battlefront: Death Star DLC megjelenés szeptemberben várható minden platformon, a Season Pass tulajdonosok pedig természetesen ingyen juthatnak majd hozzá. Ti mennyire várjátok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)