Hirdetés

Star Wars Battlefront: Death Star - elég izgalmas lesz az új kiegészítő

|

Azért az EA még mindig nagyon tudja, hogyan kell hangulatot kelteni, a Star Wars Battlefront legújabb kiegészítője a Halálcsillagra repít majd minket, és az előzetes eléggé odateszi a hangulatot a legfelsőbb polcra.

Hirdetés

Az Outer Rim és a Bespin DLC után a DICE és az Electronics Arts végre megragadta a dolgok lényegi részét és a Death Star DLC-vel legalább részben elhozza azt, amiért a legtöbb rajongó könyörgött már egy ideje: a Halálcsillag körüli csatározás élményét. Úgy a létesítményen, mint körülötte.

A fenti videót nagyon nem kell magyarázni, Chewbaccát és Bosskot kapjuk új karakternek, a Battle Station játékmód is beköszön, K-16 Bryar Pistol és TL-50t Heavy Repeater fegyverekkel gazdagodik az arzenál, és persze Luke és Vader folyosóba szorult légicsatája is élvezhető lesz. Nagyon várós, szeptember 20-án már vetjük is bele magunkat a mókába. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)