Hirdetés

Star Wars Battlefront: Death Star - már bárki beszerezheti

|

A szezonbérlettel rendelkezők egy ideje már elszórakozhattak a Halálcsillaggal, azonban a többieknek sem kell tovább várniuk: a Star Wars Battlefront új kiegészítője mindenki számára elérhetővé vált.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront egyik legfőbb vonzereje az volt, hogy ellátogathattunk benne az eredeti filmek ismert helyszíneire, viszont a játékosok már a megjelenéskor nagyon hiányolták a Halálcsillagot. Ezt pótolja a DICE játékának legújabb csomagja, a Death Star.

A Star Wars Battlefront: Death Star helyszínét bizonyára senkinek sem kell magyarázni, elvégre a cél az, hogy megkapjuk az eredeti trilógia egy ikonikus csatájának élményét. Öt új pályát kapunk, két új hős (Chewbacca és Bossk) gazdagítja a karakterfelhozatalt, valamint a fegyverarzenál is bővül (K-16 Bryar Pistol és TL-50t Heavy Repeater), továbbá a bővítmény tartalmaz egy vadonatúj játékmódot is, a három szakaszból álló Battle Stationt, amellyel átélhetjük azt a legendás pillanatot, amikor Luke Skywalker felrobbantja a Halálcsillagot. 

Noha a Death Star már szeptember 20-án megjelent a Season Pass-tulajoknak, mindenki más csak mától vásárolhatja meg a Star Wars Battlefront harmadik kiegészítőjét (a korábbi kettő az Outer Rim és a Bespin voltak). A negyedik és egyben utolsó csomag a Zsivány Egyesen alapuló Rogue One: Scarif lesz, amely a filmmel egy időben, decemberben jön.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)