Hirdetés

Star Wars Battlefront - mivel segített a Burnout sorozat fejlesztője?

|

A Burnout sorozatot és a Need for Speed néhány részét fejlesztő Criterion Games is dolgozott a Star Wars Battlefronton, amiben versenyzés ugyan nincs, de járművekből akad néhány.

Hirdetés

A Star Wars: Battlefront egyik legveszélyesebb eszköze a speeder, ami főleg a katonák testi épségére van rossz hatással. Mintegy száz órányi játék után sem vagyok képes anélkül elvezetni, hogy bele ne akadjak a terepbe, de az élmény van olyan jó, hogy után beírjam a chatbe: worth.

A lenti twitter-üzenetből kiderült, hogy ki követte el ezeknek a szörnyeknek a leprogramozását. A Criterion Games az autós címeivel már bizonyított, így annyira nem is meglepő, hogy a játék ezen részéért is a csapat felel. Kis vizsgálódás után meg lehet találni a nevüket a stáblistában is, hogy nyugodtan legyen kit szidni miután valaki elakad egy észrevétlenül képébe osonó farönkben.

Nektek hogy megy már a speedervezetés? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)