Hirdetés

Star Wars Battlefront - videón a Rogue One: Scarif DLC

|

Jövő héten jön a Zsivány Egyes ihlette Star Wars Battlefront csomag, melyben egyaránt harcolhatunk a Scarif bolygón és felette.

Hirdetés

Körülbelül egy héttel a film mozikba kerülése előtt megérkezik a Rouge One: Scarif, a Star Wars Battlefront utolsó DLC-je.

A csomag négy új pályát tartalmaz, melyek a Scarif bolygóra visznek minket. A lázadók oldalára Jyn Erso, a birodalmiakéra Orson Krennic áll majd, akiket a videóban egyaránt láthatunk harc közben. Megnézhetjük az új repülőket is, illetve a játékosok szemszögéből azt, ahogy egy gép légi támogatást nyújt. Kipróbálhatunk egy a Death Star DLC új módjához hasonlóan több fokozatú módot, és persze kapunk néhány fegyvert, valamint Star Cardot.

A megjelenést december 6-ára tűzték ki, de csak a Season Pass-osok kapják meg most, a többiek később, ahogy korábban is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)