Hirdetés

Star Wars Battlefront - a Zsivány Egyes sem marad ki

|

Kiderült, mi lesz a Star Wars Battlefront negyedik kiegészítő csomagja, ideje felkészülni a Rogue One: Scarif DLC-re.

Hirdetés

Záporoznak az információk a Star Wars Celebration Europe-ról, ahol nem csak a Star Wars Battlefront legújabb, Death Star kiegészítőjéről esett szó. A Halálcsillag után ugyanis kapunk még egy DLC-t, ami a Zsivány Egyes mozi egyik helyszínére kalauzol el bennünket.

Rogue One: Scarif DLC a címében is szereplő bolygón játszódik majd. Ezt a planétát láthattuk már a film előzeteseiben is, itt játszódtak a megnyerő trópusi vízpartos környezetben elhelyezett jelenetek. Túlzottan sok részlet még nem derült ki, de az már most biztos, hogy a hősök listáját Jyn Erso és Director Orson Krennic bővítik ki. 

A negyedik DLC valamikor az év vége felé várható, ami még kicsit odébb van, de addig is ráhangolódhatunk a Zsivány Egyes új werk videójával:

Ti örültök, hogy a legújabb Star Wars film is bekerül a Battlefrontba vagy teljesen másra számítottatok az utolsó DLC pakktól? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)