Hirdetés

Star Wars Battlefront - megvan, mikor jön a Rogue One DLC

|

Még a film mozikba kerülése előtt tehetünk egy sétát a Scarifon, hogy segítsünk Jyn Ersónak vagy Orson Krennicnek harcolni.

Hirdetés

December 15-étől nézhetjük meg a mozikban a Zsivány Egyes filmet, és ehhez kapcsolódik az utolsó Star Wars Battlefront DLC, a Rogue One: Scarif is, mely december 6-ától lesz letölthető a Season Pass tulajdonosai számára.

Régóta tudjuk, mit hoz, már a Death Star előtt bejelentették: a két új hős a főszereplő Jyn Erso és a főgonosz(?) Orson Krennic lesznek, a csaták pedig négy új pályán zajlanak majd. A helyszín a Scarif nevű, sivatagos-pálmafás bolygó, amit a film előzeteseiben is többször láttunk, és tökéletes terepnek tűnt a nagyobb harcokhoz. A csomaggal persze új játékmód is jön, melyben az űrben és a földön egyaránt harcolnunk kell.

A Star Wars Battlefront Rogue One: X-Wing VR mission nevű, VR-exkluzív, ingyenes játék szintén hatodikán érkezik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)