Hirdetés

Így ajándékozza meg a Star Wars-rajongókat az EA

|

Hamarosan itt van a Star Wars világnapja, ennek alkalmából pedig az EA is szeretné meglepni a franchise rajongóit.

Hirdetés

Minden évben május 4-én a világ együtt ünnepli a teljes Star Wars univerzumot, legyen szó a filmekről, képregényekről vagy akár a játékokról. Az Electronic Arts is eléggé benne van a Star Wars témában, így érthető, hogy ők is szeretnék valamivel meglepni a rajongóikat.

A Star Wars: Battlefront játékosainak nincs más teendője, mint bejelentkezni a játékba és máris gazdagabbak lehetnek egészen pontosan 4.444 kredittel (milyen frappáns!). Ezen felül egy új Hutt Contract is elérhetővé válik, ha pedig PC-d van és még nem próbáltad a játékot, akkor 4 órán keresztül ingyen játszhatod, persze DLC-k nélkül.

A Star Wars: The Old Republic rajongói sem maradnak meglepetés nélkül, hiszen egészen május 30-ig mindenki ingyen kipróbálhatja a Knight of the Fallen Empire kiegészítőt, ha pedig még május 4. előtt bejelentkeztek, akkor kaphattok egy mini petet is.

Ha a Star Wars: Galaxy of Heroesra vagytok rápörögve, akkor is lépjetek be, mert 25%-kal olcsóbban van minden kristály, arról már nem is beszélve, hogy április 30. és május 5. között különböző játékmódok dupla annyi jutalmat fognak dobni.

Természetesen azt se felejtsétek el, hogy május 4-én Star Wars Night van mindkét BarCraftban, ahova mindenképpen érdemes eljönni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)