Hirdetés

Ezt tervezi az Electronic Arts a Star Wars jogokkal

|

A Star Wars Battlefront csak a kezdet volt, az Electronic Arts még jó ideig szabadon garázdálkodhat a Star Wars jogokkal. Most elárulták, mire számíthatunk még a következő években.

Hirdetés

Bár még semmi konkrétumot nem jelentett be, valószínű, hogy az Electronic Arts idén kiadja a Visceralnál, Amy Hennig és Jade Raymond közreműködésével készülő Star Wars TPS-t, amivel kiszolgálja a sztoriorientált játékra vágyókat.

Évi egy nagy Star Wars játékkal beérjük, és úgy látszik, a kiadó is megáll ennyinél. Ettől függetlenül, ahogy tavaly is, úgy idén is jönnek mobiljátékok, valamint bővítmények azokhoz, amik már megjelentek. Hamarosan érkezik a Star Wars Battlefront első DLC-je, amit négy további követ, illetve tavaly év végén nagy kiegészítőt kapott a Star Wars: The Old Republic is, ami továbbra is elég népszerű ahhoz, hogy free-to-play játékként érdemes legyen fenntartani.

Blake Jorgensen, az EA pénzügyi vezetője a Morgan Stanley technológiai, médiai és telekommunikációs konferenciáján beszélt a múltról és a jövőről. Elmondta, hogy a Star Wars Battlefronttal a Star Wars VII hullámát akarták meglovagolni, és elsősorban egy olyan közönségre lőttek, ami már jól ismeri és szereti a franchise-t. Ezzel viszont csak felkészültek és felkészítették közönségüket az elkövetkező tíz évre, hogy egy erős bázist építsenek ki, aminek aztán további akciórientált játékokat, Battlefront-szerű FPS-eket, mobiljátékokat szállíthatnak. Hozzátette még, hogy ha a Disney valami újat talál ki, az nekik is lehetőséget ad arra, hogy több témához kapcsolódóan készítsenek játékot.

Ti milyen Star Wars játékot szeretnétek még látni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)