Hirdetés

Star Wars Knights of the Old Republic II - újabb frissítést kapott a játék

|

Újabb javítás landolt a Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords-hoz, ennek köszönhetően pedig a több mint tíz éves játék ismét fontos változásokon esett át.

Hirdetés

Pár hónapja beszámoltunk róla, hogy a Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords több mint tíz év csend után egy méretes frissítéssel lett gazdagabb. Az update elsősorban arra volt hivatott, hogy a modern gépek számára is futtathatóvá varázsolja a kultikus játékot. A Knights of the Old Republic 2 így megkapta a kontrollerek támogatását és a szélesvásznú, akár 5K-s felbontást is. Most pedig egy újabb frissítés érkezett.

Az új update nem annyira grandiózus, mint a júliusi csomag, de így is fontos változtatásokat eszközöl az Obsidian játékán. Belepakoltak ugyanis 20 darab, felhasználók által megalkotott achievementet, megváltoztatták a világos és a sötét oldal pontjainak achievementjeit, valamint számos hibát is sikerült kijavítani, így például a játék nem omlik össze, ha egyszerre ötnél több modot aktiválunk. A változtatások teljes listáját itt tudjátok elolvasni.

Örömteli dolog, hogy egy több mint tíz éves, remek Star Wars cím még most is kap frissítéseket, de talán többen is annak örülnének igazán (többek között én is), ha az MMO mellékág után végre egy új, teljes értékű KotOR epizódot kapnánk. Az Obsidian elméletileg benne lenne a dologban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)