Hirdetés

Így néz ki a Star Wars az Unreal Engine 4-ben

|

Az Obisidian Entertainment egyik alkalmazottja hobbi projektként kezdte el, de előbb-utóbb csak beszállt az egész csapat a mókába.

Hirdetés

Az Obisidian Entertainmentnek most valószínűleg tele van a keze a Tyranny fejlesztésével, de azért ők is szeretnek néha tartani egy kis szünetet és valami mással foglalkozni. Így történhetett meg, hogy a csapat megcsinálta a világ egyik legélethűbb Star Wars demóját.

Az alábbi demó valóban csak amolyan hobbiként kezdte a pályafutását. Jason Lewis szerette volna kitanulni az Unreal Engine 4 használatát, de a projektje annyira népszerű lett, hogy hamarosan több kollégája is beszállt, hogy létrejöhessen ez az interaktív műalkotás. Lewis számára a legfontosabb szempont a részletesség volt:

"Az volt a célom, hogy megalkossam a legélethűbb Millenium Falcon modellt, ami csak valaha készült. Én úgy érzem, hogy ez sikerült is, habár az LIM X-Labs VR demója egy kicsit talán jobb, mint az enyém."

A Falcon modell egyébként 700 ezer poligonból áll, szóval ha letöltitek a demót, akkor készüljetek fel rá, hogy egy kicsit hardverigényes lehet ez az egész bemutató. A fejlesztők szerint egyébként legalább 16GB RAM-ra és egy Nvidia GTX760-ra (vagy azzal ekvivalens AMD videókártyára) lesz szükségünk.

Előbb-utóbb egyébként VR eszközökre is portolják majd ezt a csodát a srácok, de addig is ha szeretnétek megnézni, akkor innen tudjátok letölteni, ha pedig a készítéséről szeretnétek többet megtudni, akkor erre tessék. Lewis szerint valahol el van rejtve egy fegyver a demóban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)