Hirdetés

Star Wars: The Old Republic Knights of the Fallen Empire előzetes – mi történt a galaxissal, és hol vannak a haverok?

|

A BioWare egy különleges stream adás keretében bemutatta az SWTOR legközelebbi tartalmi kiegészítését.

Hirdetés

Problémáktól nem mentesen, de azért lezajlott a Star Wars: The Old Republic - Knights of the Fallen Empire bemutatója, amiben egy kis gameplay bemutatót láthattunk, a fejlesztők meséltek a megújuló követőkről, és elmesélték mi lesz a karakterünkkel, azon kívül, hogy ő lesz az Outlander.

A Knights of the Fallen Empire meglehetősen erősen indít: a galaktikus háborúnak vége, de nem igazán örömteli a dolog. Mind a Köztársaság, mind a Birodalom elbukott egy harmadik félnek, az Eternal Empire-nek köszönhetően. A semmiből előkerült hódítókkal nem tudott mit kezdeni a háborúban legyengült két oldal, és még mi, a játékosok sem tudtuk megmenteni választott hazánkat. (Figyelem, a lenti videók spoileresek lehetnek. A kiegészítő első három fejezetéből származnak.)

A játékos karakterét ismeretlen körülményekből és okokból karbonitba fagyasztották és felakasztották a szekrénybe száradni. Öt évvel később egy társunk talál ránk, aki kiszed a tömbből és elmondja, hogy "ne ijedj meg, de te vagy az utolsó reményünk". Nem rossz ez így, miután még látni is csak alig-alig bír gyorsfagyasztott megmentőnk.

Öt év hosszú idő, és bizony egykori csapattársaink mára eltűntek, lefagytak, vagy rosszabb. Az hogy kinek mi lett a sorsa a történetben derül majd ki. Egy dolgot már az elején leszögeztek a fejlesztők: mindenkit visszakaphatunk majd. Valószínűleg a régi követőink többsége nem kap aktív szerepet a sztoriban, de teljesen nem kell lemondanunk senkiről. Hogy kit hogyan oldhatunk majd fel, az még a jövő zenéje.

Az már biztos, hogy a jelenlegi Affliction rendszert felváltja az Influence. Társaink attól függően erősödnek majd, hogy mekkora befolyással vagyunk rájuk, ami egyben azt is jelenti, hogy tárgyakra sem lesz szükségük. A Knights of the Fallen Empire megjelenés után minden társunk magától skálázódik, ha foglalkozunk velük. A tárgyaknak csak kozmetikai haszna lesz. Igen, Kirát továbbra is lehet majd Leia kosztümbe öltöztetni, csak statokat nem kap belőle.

Ezen felül az összes követő képes lesz majd minden feladatot ellátni. Imádtad T7 pittyegését, de nem vihetted magaddal mert tankként hatástalan volt? A KotFE után ez is megváltozik. Minden haverod lehet majd gyógyító/tank/DPS, neked csak ki kell választanod, hogy kedvenced mivel foglalkozzon.

Ezen kívül sok technikai infót nem kaptunk a játékról, de az már kiderült, hogy az előző kiegészítőben nagyon kedvesen mosolygó Sith Lord, Lana Beniko már fix partnerként tér vissza, ahogy T7 és HK-51 is. A teljes streamet a lenti videón nézhetitek vissza, de csak óvatosan. A fenti videók és a lenti összefoglaló is sztori jelenteket tartalmaz a Knights of the Fallen Empire első három fejezetéből.

A segítők átalakításán túl még annyi derült ki, hogy a kiegészítő első 9 fejezete érkezik meg a megjelenés napján, majd kicsivel később folytatják a sztorit epizodikus formában. Ebben csak annyi az új infó, hogy hozzátették, hogy aztán jöhet a második évad. Már csak abban reménykedünk, hogy a sok sztori tartalom mellett nem feledkeznek meg az end-gameről sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)