Hirdetés

Star Wars: Trials on Tatooine - ilyen lesz a hivatalos VR-játék (videó)

|

Az Industrial Light & Magic csapata készíti a Trials on Tatooine nevű, kimondottan VR-hoz készült Star Wars játékot, melynek első előzetese ma bukkant fel a neten.

Hirdetés

A Disney és a LucasArts is szereti kihasználni a trendeket, meg is lepődtünk volna, ha nem készül valami hivatalos, Star Wars-témájú cucc VR-ra.

Ma véletlenül felkerült a netre az első trailer, amit az ILMxLab hivatalos oldaláról már eltávolítottak, de az internet népe gyorsan reagált. A Trials on Tatooine nevű játékról egyelőre annyit tudni biztosan, hogy a Tatooine-ra visz minket, HTC Vive-val lesz kompatibilis, és használhatunk benne fénykardot. Nem teljes értékű cím lesz, hanem egy rövid demó, de később bármi kinőhet belőle. Azért nem lenne rossz mondjuk egy következő Jedi Academyt így játszani.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)