Hirdetés

Starbound - elstartolt a béta és jött egy új trailer is

|

Elstartolt a Starbound bétája, Steamen már csatlakozhattok is a játékhoz.

Hirdetés

A Starbound egy nagyon érdekes projekt, amiben a játék egy véletlenszerű algoritmussal generálja a környezetet, az ellenségeket és a fegyvereket.

Az indie projekt most lépett béta fázisba a Steamen, de a Starbound hivatalos honlapjáról is elő tudjátok rendelni. A Terraria-hoz hasonló játék bétája három szinten zajlik majd; a nagyon bugos, sok munkát igénylő első stádium után jön a következő, amiben már majdnem mindegyik fícsör a helyén lesz, és ezt követi a harmadik szint, ami már valahol a v1.0 mezsgyéjén egyensúlyozik.

A Starbound béta mellé kaptunk egy kedvcsináló trailert is, amit mindenképpen érdemes megnézni azoknak, akik érdeklődnek a hasonló címek iránt, vagy csak szeretnének segíteni a fejlesztőknek, hogy tökéletesíthessék az egyébként nagyon ígéretes játékot.

Hogy tetszik? Részt vesztek a bétában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)