Hirdetés

Ingyen osztogatja a Blizzard a StarCraft 2-t?

|

Több Battle.net felhasználó is jelezte, hogy minden előjel nélkül megjelent a StarCraft 2: Wings of Liberty teljes változata felhasználói fiókján.

Hirdetés

Nem tudni, hogy rendszerhiba miatt vagy szándékosan, de több játékos is megkapta a StarCraft II: Standard Editiont a hétvégén. Ez nem az eleve ingyenes Starter Edition, hanem az alapjátékot tartalmazó változat (a két kiegészítő nélkül).

A Redditen megjelent beszámolók szerint a felhasználók arra lettek figyelmesek, hogy a Battle.net kliens elindítása után villog náluk a játék logója, és egy pop-up figyelmeztette őket, hogy megkapták az említett kiadást. Több thread is foglalkozik ezzel, láthatóan nem egy-két szerencsésről van szó. A játékosok találgatásai szerint azok kapták meg, akik valamely másik Blizzard játékba számottevő mennyiségű időt öltek. 

Korábban, amikor a Warlords of Draenor lett a WoW Battlechest része, hasonló anomáliákat lehetett megfigyelni. Várjuk a hivatalos bejelentést, addig is nézzétek meg saját fiókjaitokat, hátha ti is megkaptátok a játékot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)