Hirdetés

StarCraft 2: Legacy of the Void - új pályát és parancsnokot hozott az új frissítés

|

A Blizzard a StarCraft 2-t sem hanyagolja el, a 3.6-os patchcsel a változások mellett új tartalmak is érkeztek.

Hirdetés

A kiadó letudta kötelességét, tavaly novemberben kiadta az utolsó beígért StarCraft II kiegészítőt, a Legacy of the Voidot. Egyelőre nem tudni, mi lesz a következő lépés a StarCraft sorozatban; lehet, hogy jön a harmadik rész, de valószínűbb, hogy az első HD változatát kapjuk meg előbb.

Amíg ezek bármelyikét be nem jelentik, tovább játszhatunk a második epizóddal, melyhez az éjszaka folyamán érkezett meg a 3.6-os patch. Ezzel együtt a Co-op módba bekerült Alarak, mint új parancsnok, a Mist Opportunities pálya, valamint lehetőséget kapunk arra, hogy legfeljebb 10 mutátor aktiválásával saját co-op kihívásokat hozzunk létre. A változások teljes listáját itt találjátok, van még minek örülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)