Hirdetés

StarCraft II: Nova Covert Ops - befutott az első csomag (videó)

|

Megérkezett a StarCraft II küldetéscsomagjainak első epizódja, a Nova Covert Ops: Mission Pack One.

Hirdetés

Bár a StarCraft II-höz valószínűleg már nem fog jönni több teljes értékű kiegészítő, azért a Blizzard a Legacy of the Void után sem hagyja magára az univerzumot és a játékosokat, ugyanis a BlizzCon 2015-ön bejelentette, hogy a Nova Covert Ops küldetéscsomagok képében a rajongók kedvenc karakterével, Novával kalandozhatunk. 

A StarCraft II 3.2.0-ás javítása élesedett és előkészítette a terepet az első Nova Covert Ops epizódnak. A Mission Pack One három küldetés tartalmaz, amelyek mindegyike a Legacy of the Void eseményei után játszódnak, ráadásul vadonatúj felszereléseket és funkciókat is garantálnak. A hivatalos leírás szerint Nova felébred egy ismeretlen katonai létesítményben, csakhogy nincsenek róla emlékei, hogyan került oda. Ki kell jutnia és felderítenie az igazságot, mielőtt túl késő lenne. 

A másik két Nova Covert Ops csomag várhatóan még december elseje előtt megérkezik. A 15 eurót (~4700 forintot) kóstáló trilógia futtatásához elég a StarCraft II Starter Edition is, ami ingyenesen beszerezhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)