Hirdetés

StarCraft Universe a Kickstarteren

|

A Blizzard által is elismert StarCraft 2 mod, a StarCraft Universe készítői kampányt indítottak a Kickstarteren.

Hirdetés

Támogatásokat gyűjt a StarCraft Universe fejlesztője, az Upheaval Arts annak érdekében, hogy a méltán híres, MMO-szerű StarCraft 2 játékmodot egy újabb szintre emeljék.

A StarCraft Universe (ami korábban World of StarCraft néven futott) egy rajongók által készített mod, amit a StarCraft 2 pályaszerkesztőjével készítettek, és már a korai időkben nagy popularitásra tett szert. Azóta már a Blizzard is nyilvánosan elismerte őket, sőt, áldásukat adták a mod Kickstarteren történő adománygyűjtéséhez is.

A cél 80000 dollár, ha ennyi összegyűlik, elkészítik az SCU első felvonását és kiadják a nyílt bétát is, de 100 000 dodónál már választható Zerg karaktereket raknak a játékba, de ha még ennél is többet sikerül összekalapozni, egy MOBA módot is beleraknak. A lista végén 1 000 000 dollár szerepel, amire sajnos elég kicsi az esély, hogy összejön, de ha ez megtörténne, az egész Koprulu-szektort bejárhatóvá teszik, a StarCraftból ismert összes bolygóval együtt.

Az SCU egyébként jelenleg 5 játékost tud kezelni, sokféle bossfightban vehetünk részt, képességek tömkelege használható, vannak flashback („történelmi" csatákat vívhatunk újra) zónák, irányítható járművek (nem csak földi) stb. És ezek már most benne vannak a játékban...

A legjobb pedig az, hogy teljesen ingyenesen játszhatunk vele. Igen, jól hallottátok, teljesen ingyenesen: akár most is nekivághattok a kalandoknak, egyedül vagy csapatosan, csak létre kell hozni egy Battle.net fiókot, letölteni a StarCraft 2: Starter Editiont és az Arcade menüpontból kiválasztani a StarCraft Universe-t.

Ha pedig tetszett, a Kickstarteren már egy kávé árával is támogathatjátok a projektet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)