Hirdetés

State of Decay 2 - nagyobbat és jobbat ígérnek

|

Az Undead Labs egy pár szóban nyilatkozott a készülő zombis túlélős játékukról, ami az elmondásuk szerint jóval nagyobb helyszínen játszódik majd, mint az előző rész.

Hirdetés

A State of Decay 2 nem túl sokat hallat magáról, de ma az Undead Labs úgy döntött, hogy hozzáadja a "nagyobb az jobb" kifejezést a marketinges szövegkönyvhöz. A srácok jelentősen megnövelik a terepet, ami a coop mód lehetőségeit elnézve nem is olyan meglepő.

Nem mentek bele a részletekbe, egyelőre csak annyit árultak el, hogy érezhető lesz a méretbeli különbség.

"Tudjuk, hogy a SoD rajongói már ki vannak éhezve az adatokra, a térképek pontos méretére, de egyelőre ezeket nem árulhatjuk el. Legyen elég annyi, hogy a játszható terület jelentősen nagyobb lesz, mint a State of Decayben volt."

A folytatásban lesz egy négyjátékos coop, aminek az a különlegessége, hogy nem kell egymással sétálgatnunk állandóan: ha szeretnénk, feloszlathatjuk a partit, hogy mindenki egy másik terepen keressen élelmet. Egy ilyen megoldáshoz nagyobb világra van szükség.

Meglátjuk, hogy a gyakorlatban mit is jelent ez. A State of Decay megjelenés 2017-ben várható PC-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)