Hirdetés

Steam - máris visszaélnek a kurátori rendszerrel

|

Ahogyan a Steam címkézési rendszerét, úgy a minap frissen bevezetett kurátorok funkciót is sikerült egyes felhasználóknak megtorpedózni.

Hirdetés

Alig egy napja tettünk említést a Steam új kurátori rendszeréről, amely a Discovery frissítéssel vált elérhetővé és máris sikerült egyeseknek a saját hasznukra fordítani a funkciót, ugyanis a hiteles és megbízható kurátorok ajánlásai helyett átfordult a dolog önreklámozásba és a Valve eredeti segítő szándékával ellentétben pénzkeresési módszer lett belőle. 

A kurátori rendszer elsődleges célja az volt, hogy olyan ajánlásokat tegyen nekünk a későbbiek folyamán a Steam, amilyen játékokat az általunk követett kurátorok arra érdemesnek tartottak, így kiemelten fontos lenne a megbízhatóság és az egyébként hasznos funkció gondtalan működése. A felhasználók egy része mégsem tartotta ezt tiszteletben. A Redditen számos fotó bukkant fel arról, hogy egyesek CD kulcsokat kínálnak ilyen módon eladásra vagy éppen hirdetik a saját játékaikat:

A Valve már megkezdte a kamukurátorok törlését, de egyelőre nem nyilatkoztak az ügyben. Ti találkoztatok már hasonló esettel? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)