Hirdetés

Napi büntetés: ilyen őrült versenyszámot még nem láttunk

|

Szerintetek ki a gyorsabb, a melegszendvicset evő Stephen Colbert, vagy egy profi Super Mario Bros speedrunner?

Hirdetés

Már bizonyára bennetek is felmerült a kérdés, hogy vajon melyik tart rövidebb ideig: végigvinni a Super Mario Bros 3-at, vagy pedig megenni egy pepperónis melegszendvicset? Az ilyen és ehhez hasonló egzisztenciális krízishelyzeteket csak egyetlen embert tudja megoldani, ez pedig Stephen Colbert.

Colbert műsorvezető már korábban is foglalkozott videojátékokkal, most viszont sikerült valami olyan szinten elborult dolgot kitalálnia a műsora legújabb szegmensében, hogy már kollektíven elbúcsúztunk a rekeszizmainktól. A 3-Legged Race lényege, hogy három versenyző teljesen összefüggéstelen versenyszámokban méri össze az erejét: az Mario rekordját tartó Mitch Fowler végigviszi a játékot, egy csapat váltófutó lefut egy mérföldet, Colbert pedig megsüt és megeszik egy melegszendvicset.

Persze az egész nem céltalanul történik, hanem a Summer Games Done Quick 2016-ot hivatott promotálni, ahol a speedrunnerek jótékonysági célokra igyekeznek felhívni a figyelmet. A győztest nem lövöm le, de annyit megígérhetek, hogy valaki a leggyorsabb lesz valamiben.

Nektek hogy tetszenek az ilyen őrült versenyek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)