Hirdetés

Strafe - csak jövőre érkezik a retro FPS, kaptunk egy új trailert (videó)

|

A szándékosan 1996-ot idéző Strafe megjelenésére még egy darabig sajnos várnunk kell, de addig is egy új traileren gyönyörködhetünk a múltidéző FPS-ben.

Hirdetés

A Strafe-et eddig is imádtuk a zseniális humoráért, amit a játék trailereiben, a hozzá készült reklámokban és a weboldalon is megmutattak, de ami a legfontosabb, maga a játékmenet is elég jónak tűnik. A húsz évvel ezelőtti FPS-ekre emlékeztető alkotáson dolgozó Pixel Titans most egy új partnerre talált az ökörködésben.

Az eddig teljesen függetlenül működő csapatot az agyament játékokkal rendszeresen foglalkozó Devolver Digital karolta fel kiadóként, viszont a fejlesztés biztonságának tudata mellé egy kevésbé jó hírt is kaptunk. Biztossá vált ugyanis, hogy a Strafe csak 2017 elején jelenik meg, akkor is csak Windowsra, a Maces és Linuxos változat kiadására csak később kerül sor. Viszont már a rajtkor Oculus Rift-támogatással érkezik az FPS, ami a legújabb technológia és a retro látványvilág egy érdekes találkozását ígéri. Az új hírek mellé pedig egy gameplay trailert is kaptunk, amiből kiderül, hogy bizony itt sem fogunk sokat pihenni két ellenfél legyűrése között.

Ti kipróbáljátok majd a Strafe-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)