Hirdetés

Huszonöt év után kaptunk választ a Street Fighter II rejtélyére

|

Volt két karakter a Street Fighter II árkád változataiban, akiről egészen mostanáig senki sem tudta, kicsoda, de nemrég röviden bemutatta őket a Capcom.

Hirdetés

Rendkívül hosszú idő után is derülhet fény néhány klasszikus játékban elrejtett titokra, nemrég pedig egy hasonló eset fordult elő a Street Fighter II-vel is. Bár ezúttal nem a játékosok találták meg a választ egy régóta megválaszolatlan kérdésre, hanem a Capcom írt meg még egy apró részletet a sorozat történetéből.

Az 1991-ben megjelent árkád változatban is szereplő két, az intro képernyőn látható harcos kiléte sosem derült ki annak ellenére, hogy valószínűleg rengetegszer találkoztak velük a játékosok. A kiadó most feltett róluk egy-egy japán nyelvű leírást és illusztrációt, amiből kiderül, hogy Scott és Max kettősével van dolgunk. A Capcom leírása szerint Scott egy volt bokszoló, aki ma egy bárban dolgozik kidobóként, néha az utcai bajkeverőket is elintézi, hétvégente pedig horgászni jár.

Max azonban még mindig aktív nehézsúlyú ökölvívó, viszont őt is gyakran kirakták kifogásolható viselkedése miatt. A meccseiért és a tornagyőzelmekért járó pénzdíjakat általában szerencsejátékra költi, úgyhogy az ő személyisége gyakorlatilag Scott ellentéte. Egyelőre nem tudjuk, hogy miért mutatták be őket, talán a Street Fighter V sztori módjában lehetnek mellékszereplők, de az sem kizárt, hogy csak zavarta a készítőket, hogy nem került kidolgozásra a sztori ezen része.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)