Hirdetés

Street Fighter V - a Capcom 2020-ig fogja támogatni

|

A Capcom hosszútávra tervez a legfrissebb Street Fighterrel. Igazi esportot akarnak csinálni belőle, így sokáig fogják támogatni.

Hirdetés

Most, hogy a Season 1 tartalmak elfogytak a Street Fighter V-höz, mindenki a Capcomra figyel és várja, hogy mi történik majd ezután. Konkrétumokat még nem kaptunk, de az tuti, hogy egy darabig jönnek még újdonságok.

Yoshinori Ono és Tomoaki Ayano, a Street Fighter V producerei megerősítették a japán Famitsunak, hogy legalább még négy éven át támogatják a játékot.

Amikor arra terelődött a beszuélgetés, hogy a következő négy évben tervez-e a Capcom új verekedős játékot kiadni, egyszerűen annyit mondott: "még rengeteg munkánk van azzal, hogy a Street Fighter V-öt igazi esporttá tegyük".

Komolyabb bejelentéssel valószínűleg a PlayStation Experiencig várnunk kell, ahol az idei Capcom Cup keretein belül talán új infók is kiderülnek a további tartalmakról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)