Hirdetés

Street Fighter V - a Capcom tanult a hibákból, nincs többé ilyen rajt

|

A Capcom vezetői bevallották, hogy szerintük is gyenge volt a Street Fighter V startjakor az egyjátékos tartalom, és ebből tanulva inkább több időt fordítanak majd a fejlesztésre.

Hirdetés

A Capcom nyilatkozata szerint a jövőben meghosszabbítják majd a fejlesztői időszakot miután a Street Fighter V megjelenéskor kiadott változatát komoly kritikák érték. Sokan kevesellték a single-player tartalom mennyiségét.

Az MCV jelentése szerint a Capcom embere, Kenzo Tsujimoto azt nyilatkozta a legutóbbi pénzügyi tájékoztatón, hogy "a Street Fighter V-nek szüksége volt még több finomításra tartalom tekintetében, és a szerverek miatt".

"Ha úgy érezzük helyesnek, akkor több időt fordítunk majd a magas minőségű termékeink fejlesztésére" - Tsujimoto felhívta a befektetők figyelmét, hogy emiatt a döntés miatt csökkenhet a profit a következő néhány évben, viszont hosszú távon erősíteni fogja a brandet.

A Street Fighter V már sokkal jobb állapotban van, mint a megjelenésekor, de tény, hogy az indulás nem volt zökkenőmentes. Reméljük, hogy a jövőben tényleg több időt adnak a AAA címeiknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)