Hirdetés

Street Fighter V - kiderült, ki lesz az áprilisi DLC-karakter

|

Ideje betenni a mindenhez tökéletesen illő zenét, ugyanis a Street Fighter V következő DLC-karaktere egy régi ismerős lesz, akivel egy darabig ingyen játszhatunk.

Hirdetés

Az előző hónapban már megérkezett az első karakter, aki a megjelenés után bővítette a Streeet Fighter V harcosainak táborát, de nem kell sokáig várnunk, áprilisban már meg is kapjuk a második új szereplőt. Ezúttal Guile tér vissza, aki már a sorozat második része óta a Capcom kihagyhatatlan karaktere.

Mivel a fejlesztők még mindig nem építették be a megvásárolható fizetőeszközzel, a Zennyvel működő játékbeli áruházat, Alexhez hasonlóan őt is ingyen kipróbálhatjuk egy darabig. Viszont a Guile hazai pályájának számító helyszínért már most fizetnünk kell, az Airforce Base egész pontosan hetvenezer Fight Money-ba kerül majd. A Guile egyik védjegyének számító Sonic Boom természetesen a Street Fighter V-ben is visszatér, sőt, a többi képessége is kapcsolódik ehhez a támadáshoz.

A V-triggere, a Solid Puncher például minden gombnyomásra egy bizonyos sebességgel repülő Sonic Boomot küld ki, de a V-skillje, a Sonic Blade is erősíti az alap kombót. Szintén elég érdekesnek hangzik a Faultless Move nevű képesség, amivel akkor is folytathatja a rohamozást, ha lemegy guggoló helyzetbe. Részben ennek is köszönhetően a Capcom szerint ha jól használjuk Guile-t, ritkán csúszik majd ki a kezünkből egy-egy Street Fighter V-meccs irányítása, úgyhogy mindenképp érdemes lesz kipróbálni, mit is tud a legújabb részben.

Ti melyik karaktert kedveltétek meg a legjobban az új Street Fighterben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)