Hirdetés

Street Fighter V - kiszivárgott, kik lesznek a DLC-karakterek

|

A Capcom meglepetésnek tartogatta őket, de már most kiderült, hogy hívják a Street Fighter V még be nem jelentett karaktereit, köztük a DLC-ként érkező harcosokat.

Hirdetés

Bár a Capcom továbbra is használhatja az eddig ismeretlen karakterek leleplezését arra, hogy fenntartsa az érdeklődést a Street Fighter V téli megjelenéséig, viszont a lelkes adatbányászok részben lelőtték a poént. Azt ugyanis már tudjuk, mi a neve az eddig nem látott szereplőknek.

A PC-s béta fájljaiból lehetett némi kutatás után kihámozni, hogy az utolsó, még az alapjátékban érkező karakter Fan lesz, akit még nem ismerhetünk a korábbi epizódokból. A hat harcos, aki DLC-ként érkezik a Street Fighter V-be pedig Alex, Guile, Ibuki, Balrog, Juri, és Urien lesznek. Ahogy azt a Capcom már korábban elárulta, őket csupán játékkal is feloldhatjuk, tehát némi grindolásért cserébe fizetés nélkül is játszhatóvá tehetjük őket.

Szerintetek milyen karaktereket takarhatnak a kiszivárgott nevek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)