Hirdetés

Street Fighter V - már nincsenek szervergondok

|

A Capcomnak rohamtempóban kellett rendbe hoznia a Street Fighter V szervereit a megjelenés után, de a hétvégére a legzavaróbb hibákat sikerült kijavítaniuk.

Hirdetés

Miután a Capcom fellőtte a Street Fighter V szervereit a keddi megjelenéskor, a játékosok és a készítők szomorúan tapasztalhatták, hogy egy hiba miatt szinte lehetetlen volt meccseket találni online. Ezt az állapotot szerencsére órákon belül fel tudták számolni, a hét végére pedig szinte minden nagyobb hibát sikerült kijavítani.

A második, csütörtöki javítást követően a matchmaking kevés kivétellel úgy működött, ahogy kellett, viszont akadt még néhány probléma, például a Street Fighter V Battle Lounge funkciójával, a visszajátszások közötti kereséssel, név alapján olykor nem lehetett megtalálni egyes játékosokat, illetve az online meccseink eredményei és statisztikái is viszonylag lassan frissültek. A harmadik, pénteki patch ezeknek a bugoknak a nagy részét is kigyomlálta, bár a játékosok keresése és a Battle Lounge még mindig nem hibátlan a Capcom tájékoztatása szerint.

A szerverek viszont most már egészen gyorsan összehoznak a következő ellenfelünkkel. Ha valaki nehézségeket tapasztal, azt a kiadó arra kéri, írjon nekik. Annak ellenére, hogy a játékosok legnagyobb részének már jól működik a szolgáltatás, így van idejük néhány extrémebb kísérletre is, a fejlesztők a hétvégén sem álltak le a munkával és további frissítéseken dolgoztak.

Nektek akadtak problémáitok az induláskor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)