Hirdetés

Street Fighter V - bemutatkozik Juri

|

A Capcom elárulta, hogy mikor válik játszhatóvá a Street Fighter V következő harcosnője, Juri, aki a mellékelt trailerben igencsak túlöltözött, de erre már készült korábban megoldás.

Hirdetés

A legendás verekedős széria legújabb epizódja, a Street Fighter V ugyan nem volt hibátlan, de a Capcom azóta is lelkiismeretesen bővíti. A sztori módot elhozó, ingyenes Cinematic Story Expansion DLC mellett már Ibuki és Balrog is elérhető a harcos kedvű játékosok számára, ezzel azonban még nincs vége, két további karakterre is számítunk. 

Urien és Juri közül most utóbbi kapott hivatalos dátumot. A Capcom megerősítette, hogy a bájaival egyáltalán nem szerénykedő harcosnő a terveik szerint július 26-án debütál majd és elérhető lesz a Street Fighter 5 összes játékmódjában.

Noha a bejelentés mellé szánt karakterbemutató videóban Juri nem a megszokott öltözékében szerepel, a fedetlen keblek jogaiért küzdő rajongók már megoldották, hogy visszaállíthassuk a hölgy eredeti, szó szerint légáteresztő ruháját. 

A Street Fighter V következő letölthető tartalma, a Juri DLC tehát július 26-án jelenik meg. Nektek hogy tetszik a karakter? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)