Hirdetés

Stunt Rally: ingyenes multis rali a fogékony autózóknak

|

Aki szeretne nulla pénzért egy jót multizni valami olyannal, ami nem arcade, az vesse rá magát, de azonnal. És ha mond ez valakinek valamit, a Stunts-ra is hasonlít kicsit.

Hirdetés

Bármennyire is nem tetszik a virtuális autózás szerelmeseinek, de sajnos szimulátorokból nincs tele a padlás. Éppen ezért bárminek örülhetünk, ami nem olyan, hogy padlógázzal a rajttól a célig, ezért fogadjátok szeretettel a Stunt Rally című játékot, mely szintén nem kőkemény szimulátor, de nem is NFS-szerű fali pattanóbogaraknak van kitalálva.

Az indie fejlesztésű játék megkapta az 1.5 jelű frissítését, melynek köszönhetően a Stunt Rally multis lehetőségeket kínál, számos egyéb újítás mellett. A teljes changelog az alábbi:

- 70 pálya (5 új, 5 felújított)
- bajnokság és tutorial mód,
- multiplayer (béta),
- keyboard sensitivity,
-multi-threaded teljesítményállítás (automatikus beállításszabályzás)
- vízfelületek tükröződése,
- új grafikai elemek,
- bővített HUD,
- bővített visszajátszási lehetőségek,
- felülettel kapcsolatos problémák javítása.
 
A V-Drift-en és az Ogre motoron alapulú Stunt Rally pályaszerkesztővel is rendelkezik, ezért akár saját elmebajainkat is könnyedén megvalósíthatjuk. Akit érdekel a dolog, az innen töltheti le a legújabb verziót. Én azonnal kipróbálom.
 
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)