Hirdetés

Styx: Shards of Darkness - csak jövőre goblinkodunk, de nyolc percen át nézhetjük, hogyan

|

Ez most a halasztások napja, a Styx: Shards of Darkness a mai harmadik áldozat.

Hirdetés

Sem a Syberia 3, sem a Gravity Rush 2 nem jelenik meg már idén, és ugyan nem ma tudtuk meg, de még mindig fáj, hogy a South Park: The Fractured but Whole decemberi megjelenéséről is le kellett mondanunk. Azért még így is lesz mivel játszani a szezonban, de jó lett volna ezekkel is eltölteni egy kis időt karácsonykor.

A Styx: Shards of Darknessnek nem volt konkrét dátuma, csak azt ígérték, hogy idén jön. Az első rész nem lett nagyon kiemelkedő, nagy szerencse, hogy egyáltalán készülhet folytatás, és ha már megkapta ezt a lehetőséget a Cyanide, szeretné nem elszúrni. A csapat áttért Unreal Engine 4-re, minek köszönhetően nem csak a látvány javult, mindenféle új mechanikákat is bevezethettek, de szükségük van még egy kis időre, hogy mindent a helyére tegyenek. Jelen állás szerint a játék 2017 első negyedévében fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ezt már tartható célnak gondolják. Kárpótlásul kiadták a fenti, 8 perces gameplay videót, most ezzel is megelégszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)