Hirdetés

Super Mario Bros. - megdőlt a speedrun világrekord

|

Annyi év próbálkozás és megszámlálhatatlan folytatás után is sikerült lefaragni az első Super Mario Bros. világrekordjából.

Hirdetés

Mostanában Mario neve hallatán mindenkinek az egyébként kiválóra sikeredett Super Mario Maker jut eszébe, de azért ne felejtsük el a bajszos vízvezetékszerelő legelső kalandjait sem. Az első játékot továbbra is nagyon sokan szívesen veszik elő, még ha csak azért is, hogy megdöntsék a jelenlegi világrekordot.

Valakinek ez most sikerült is, ahogy az alábbi videóban is megtekinthető. Sok hasonló speedrunnal ellentétben a kolléga nem használt ki semmiféle bugot vagy segédeszköszt, leszámítva egy-két trükköt a warp pipe-okkal. Érdemes azt is hozzátenni, hogy a végigjátszás egy eredeti NES konzolon történt és nem pedig valami emulátorban, ahogy sok helyen szokás.

Nektek hogy tetszik? Melyik a kedvenc speedrunotok? Én a mai napig a pár perces Morrowind futamoktól dobom el az agyam.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)