Hirdetés

Nintendo 3DS-re is jön a Super Mario Maker

|

A Nintendo bejelentette a tavalyi év egyik legjobb játéka, a Super Mario Maker 3DS-es változatát.

Hirdetés

Tavaly a legjobb dolog történt a Super Mario sorozattal, ami történhetett: a kreatív játékosok szabad kezet kaptak, akik pedig nem tudják megunni a Mariózást, végtelen mennyiségű pályát.

A Super Mario Maker nagy siker lett, és december 2-ától Nintendo 3DS-en is játszhatjuk. A kézikonzolos változat alapból 100, Nintendo által készített pályát tartalmaz (extra kihívásokkal), de a felhasználók által a Wii U-s változathoz készült több ezerből is válogathatunk. Nem lesz mindegyik kompatibilis, nem kereshetünk ID alapján, de a kiadó azt ígéri, még így is sokáig jól fogunk szórakozni. A 3DS-es változat szerkesztőjéből csak a Mystery Mushroomok hiányoznak, egyébként minden megtalálható benne, elkészült vagy félkész szintjeinket pedig megoszthatjuk helyi hálózaton vagy StreetPass-szal, hogy barátaink játszhassanak rajtuk vagy segítsenek a szerkesztésben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)