Hirdetés

Super Mario Run - ezért érkezik csak iOS eszközökre

|

A Nintendo elmagyarázza, miért fog jóval később megjelenni Android telefonokra a nemrég bejelentett Mario játék.

Hirdetés

Az Apple rendezvényén bejelentett első, hivatalos mobilos Mario játék igazán jó mókának tűnik, ezért is értetlenkedtek sokan, miért kell 2017-ig várni az Android felhasználóknak, mire az ő platformjukra is megjelenik az új Mario kaland.

Shigeru Miyamoto a Ninendotól azzal magyarázta a döntést, hogy jelenleg túl sok Android telefon van a piacon, és túlságosan sok munka lenne az összesre optimalizálni a Super Mario Run-t. Így fogalmaz Miyamoto:

Az egyik ok, ami miatt az iPhone az elsődleges készülék, mert egy nagyon stabil eszközről van szó, és képes olyan gyorsan reagálni, ami szükségszerű a játékunkhoz. De nem azt mondom, hogy az Android eszközök nem lennének képesek ilyen gyorsan reagálni, csak egyszerűen túl sok Android készülék van, és mindegyikre optimalizálni a játékot nem kevés időbe telik.

Szerintetek jobb, hogy később kapják meg az Androidosok a játékot, de biztosan jól fog működni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)