Hirdetés

Super Time Force Ultra - jönnek a Team Fortress 2 karakterek?

|

Nemsokára PC-re költözik az elképesztően hangulatos, és brutálisan pörgős lövölde. A Steam verzióba új karaktereket kapunk, akik gyanúsan hasonlítanak pár TF2-s arcra.

Hirdetés

A Capy Games oldalnézetes rohanva lövöldözős, időmanipulálós akciójátéka a Super Time Force a Steamre költözik augusztus 25-én. Az Ultra kiadás új kihívásokat, erőket, és hősöket is tartalmaz, akik úgy néznek ki, mintha a Team Fortress 2-ből érkeztek volna.

A Capy még nem jelentette be, hogy kik lesznek az új karakterek. Egyelőre annyit tudunk, hogy hárman lesznek, de két sziluett összetéveszthetetlen. Az egyik valószínűleg a Pyro, a TF2 egyik játszható karaktere, a másik pedig Saxton Halenek tűnik, aki a játékbeli üzletet üzemelteti. Rajtuk kívül 50 új Helladeck pálya és Ultra Force interdimenzionális erők is bővítik a csomagot.

A harmadik karakter egyébként a dupla pisztolyokkal úgy néz ki, mintha Lara Croft lenne. Na mindegy, augusztus 25-én kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)