Hirdetés

Superhot - még idén jön a VR-verzió, de exkluzív lesz

|

A Superhot mögött álló csapat beszélt a VR-változat részleteiről kicsit, valamint bejelentették, hogy egy ingyenes DLC-t kap az időmanipulálós FPS.

Hirdetés

A Superhot kétségkívül a leginnovatívabb lövölde, amit az elmúlt években láttunk, ezért bármihez is kezdjen a jövőben a játék mögött álló csapat, mi kíváncsian várjuk. A Superhot Team viszont még nem szeretne elszakadni ettől a világtól (csak nemrég jelent meg az Xbox One verzió), amit két bejelentés is bizonyít. 

Az első, valószínűleg közelebbi projekt egy DLC lesz, amit az alapjátékkal rendelkező játékosok teljesen ingyen megkapnak. A bővítmény új pályákat, illetve játékmechanikákat hoz magával és a fejlesztők ígérete szerint megtartja az eredeti Superhot élményt, de mégis tartalmaz egy vadonatúj csavart.

A stúdió ezenkívül megerősítette, hogy a VR-verzió - amit Superhot VR-nak neveznek - valamikor az év folyamán jelenik meg, kizárólag Oculus Riftre. Biztosítottak minket arról, hogy megpróbálják az összes új lehetőséget kiaknázni, amit a virtuális valóság nyújthat, az időmanipulációs lövöldözés egy teljesen új élmény lesz ezzel a technológiával. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)