Hirdetés

Superhot - Xbox One-ra is jön az időmanipulációs FPS

|

Az elmúlt évek egyik leginnovatívabb lövöldéje a PC után egy újabb platformra is ellátogat és már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor.

Hirdetés

Egy indie fejlesztőcsapat erőteljes kickstarteres támogatással olyat mutatott nemrég, hogy a fal adta a másikat: a Superhot egyedi koncepciója sokakat odaszögezett a monitor elé (és az időhajlítás érzete sokáig velük maradt a játékon kívül is), ráadásul a fejlesztők már azt tervezik, hogy VR-verziót is készítenek az időmanipulációs shooterükhöz. 

Előtte azonban még újabb platformokat hódítanak meg. A Microsoft Studios Twitch csatornáján, az ID@Xbox streamen keresztül derült ki, hogy a Superhot egészen pontosan május harmadikán fog megjelenni Xbox One-ra, de sajnos további információkat egyelőre nem kaptunk a porttal kapcsolatban, ahogyan egy lehetséges PlayStation 4-es verzióról sincsenek híreink. 

Ti játszottatok már a Superhottal? Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)