Hirdetés

Syndicate - Készülget a folytatás?

|

Az Electronic Arts kezében a Bullfrog, és a jogok. Egyes pletykák szerint pedig, már készül az új epizód.

Hirdetés

Amennyiben igaz a pletyka, hamarosan bejelentésre kerül az új Syndicate játék. Az EA-nak sokáig tartott rájönni, mennyire jó kis játékok jogait szerezte meg anno a Bullfrog felvásárlásával. Chavalier kolléga már említette, hogy Molyneux úr is szeretné elkészíteni a folytatást, azonban az esélyt eljátszotta amikor eladta cégét az Electronic Arts-nak még jó régen. Nos, ha Mr. Molyneux nem is vesz részt a fejlesztésben, azért a folytatást még el lehet készíteni. Kicsit mondjuk félek, mert az EA legtöbb játéka nem elég innovatív, míg Molyneux minden alkotása pont ez miatt lett sikeres. Gondoljunk csak a Magic Carpet-re, de a Dungeon Keeper is legalább ilyen jó példa. Meglátjuk mi lesz belőle, és reménykedünk, hogy igazak a hírek, mely szerint az EA berkeiben is új szelek fújnak. Talán eljött az idő amikor a fejesek rájöttek arra, hogy bár jó üzlet csak bejáratott folytatásokat készíteni, a játékosok igenis meghálálják, ha olyan gammákat kapnak, amelyek valamitől formabontóak. A Syndicat névben hatalmas lehetőség rejtezik, én szurkolok, hogy legyen folytatás, és olyan legyen, ami méltó az eredeti játék hírnevéhez.

synd_ingame_laser_carexplode_hq.gif

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)