Hirdetés

System Shock 3 - még több veterán csatlakozott a fejlesztéshez

|

Azt eddig is tudtuk, hogy Warren Spector vezeti majd a System Shock 3 fejlesztését, de amint az nemrég kiderült, sok korábbi munkatársát is maga köré gyűjtötte, hogy segítsenek folytatni a sorozatot.

Hirdetés

A System Shock sorozat abból a szempontból kicsit furcsa helyzetben van, hogy míg a Nightdive az első rész remake-jén dolgozik, addig egy egészen más csapat, az Otherside Entertainment a folytatást hegeszti. Az utóbbi stúdió texasi főhadiszállásán pedig egy nem akármilyen gárda állt össze.

A projektet vezető Warren Spector mellett ugyanis Sheldon Pacotti, az első két Deus Ex írója lesz a vezető dizájner, aki más játékokon programozóként és még sok más szerepben dolgozott. Arturo Polecio, a System Shock 3 művészeti vezetője olyan címekkel bizonyított korábban, mint például a Lord of the Rings Online, a Dark Age of Camelot vagy éppen a Warhammer Online, a technikai igazgató, Jason Hughes pedig többek között azt is elmondhatja magáról, hogy részt vett a Wing Commander készítésében.

De rajtuk kívül is rengeteg korábbi csapattagot sikerült az Otherside-hoz csábítani az eredet System Shock játékok és a Bioshock csapatából, köztük a Shodan hangját kölcsönző Terri Brosiust is. A tehetség és a tapasztalat tehát látszólag nem hiányzik a projektből, már csak ki kell várnunk, mire képes Warren Spector szupercsapata.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)